Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Novak Đoković és Dominic Thiem csap ma össze

2019-11-12
10:04
Forrás
Pannon RTV
Az osztrák Dominic Thiem ellen lép pályára ma este Novak Đoković a Londonban zajló férfi tenisz ATP-világbajnokságon.

A szerb teniszező számára nagy a tét, hiszen amennyiben a torna összes hátralévő meccsét megnyeri, akkor biztosan visszaáll az élre a teniszezők világranglistáján. Ebben a jelenlegi listavezető Rafael Nadal is nagyban segített neki, hiszen a spanyol vereséggel rajtolt Londonban. Đoković abban az esetben is az élen zárhatja a szezont, ha nem tudja minden mérkőzését megnyerni Londonban, ehhez azonban Nadalnak is újból botlania kell a világbajnokságon.

Novak Djokovic
Dominic Thiem
tenisz
mérkőzés

Most

09:51, Frissítve: 10:03

Tanyavilág, ahogyan Gallusz László látja

Tanyák, Sorsok – Tanyasorsok címmel jelent meg Gallusz László nyugalmazott újságíró, műsorszerkesztő legújabb, önálló kötete, amelyben a bácskai és bánáti tanyavilág múltját és jelenét mutatja be.
21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.