Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili

Novak Đoković újra az élen

2023.04.01
10:47
2023.04.01
11:25
Forrás
Pannon RTV
Hétfőtől ismét Novak Đoković nevével kezdődik majd a férfi teniszezők világranglistája.

A szerb ásznak pedig mindez játék nélkül sikerült, ugyanis az Amerikai Egyesült Államokban zajló tornákon koronavírus elleni oltatlansága miatt nem vehetett részt. Az őt eddig megelőző Carlos Alcaraz azonban a vártnál gyengébben szerepelt Miamiban, és címvédőként már az elődöntőben búcsúzott. A 19 éves spanyol komoly pontokat veszített, így a legfrissebb világranglistán visszacsúszik a második pozícióba.

Đoković egyébként már Monte Carlóban készül a salakos szezonra és annak legfőbb versenyére, a párizsi Roland Garrosra.

Novak Đoković
tenisz
világranglista

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.