Ugrás a tartalomra

Novak Đokovićot fogadta Aleksandar Vučić Belgrádban

2022.02.03
13:00
2022.05.02
12:34
Forrás
Pannon RTV
A világelső teniszező köszönetet mondott a szerb elnöknek, amiért kiállt mellette és támogatásáról biztosította az Ausztráliában történtek idején.

Mit ismeretes, Novak Đoković nem vette fel a koronavírus elleni védőoltást, ami Ausztráliában kötelező, ezért előbb karanténba küldték, majd hiába nyert pert az állam ellen, később mégis kitoloncolták az országból, így címvédőként nem indulhatott az Australian Openen. A szerb klasszis azóta sem kommentálta az eseményeket és nyilvános szereplést sem vállalt. Részletes beszámolót a következő 10 napban hallhatnak majd tőle az újságírók és a szurkolók. Aleksandar Vučić szerb elnök köszönetet mondott Novak Đokovićnak, amiért eddig és ezután is a lehető legjobb módon képviseli Szerbiát.

Novak Đoković, teniszező: „Eddig nem nyilatkoztam az Ausztráliában történtekről és azóta ez az első nyilvános szereplésem. Türelmet kérek, a következő 7-10 napban nyilatkozni fogok a médiának, részletesen, a saját verziómról és mindenről, ami Ausztráliában történt. Nagyon köszönöm.”

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Azt nem mondta el, hogy mindenkit legyőz majd a Roland Garroson, Wimbledonban és a US Openen. Ez az én előrejelzésem.”

Aleksandar Vučić
tenisz
koronavírus elleni védőoltás
oltás
Novak Đoković

Most

13:59, Frissítve: 14:26

Az amerikai nagykövettel tárgyalt dr. Pásztor Bálint

A vajdasági magyarság helyzetéről és lehetőségeiről is szó esett Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Christopher Hill, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete közös megbeszélésén, Szabadkán.

Népszerű