Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Novak Đokovićot fogadta Aleksandar Vučić Belgrádban

2022.02.03
13:00
2022.05.02
12:34
Forrás
Pannon RTV
A világelső teniszező köszönetet mondott a szerb elnöknek, amiért kiállt mellette és támogatásáról biztosította az Ausztráliában történtek idején.

Mit ismeretes, Novak Đoković nem vette fel a koronavírus elleni védőoltást, ami Ausztráliában kötelező, ezért előbb karanténba küldték, majd hiába nyert pert az állam ellen, később mégis kitoloncolták az országból, így címvédőként nem indulhatott az Australian Openen. A szerb klasszis azóta sem kommentálta az eseményeket és nyilvános szereplést sem vállalt. Részletes beszámolót a következő 10 napban hallhatnak majd tőle az újságírók és a szurkolók. Aleksandar Vučić szerb elnök köszönetet mondott Novak Đokovićnak, amiért eddig és ezután is a lehető legjobb módon képviseli Szerbiát.

Novak Đoković, teniszező: „Eddig nem nyilatkoztam az Ausztráliában történtekről és azóta ez az első nyilvános szereplésem. Türelmet kérek, a következő 7-10 napban nyilatkozni fogok a médiának, részletesen, a saját verziómról és mindenről, ami Ausztráliában történt. Nagyon köszönöm.”

Tanjug/Zoran Zestic

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Azt nem mondta el, hogy mindenkit legyőz majd a Roland Garroson, Wimbledonban és a US Openen. Ez az én előrejelzésem.”

Aleksandar Vučić
tenisz
koronavírus elleni védőoltás
oltás
Novak Đoković

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.