Ugrás a tartalomra

Nyerni megy Nišbe a TSC

2021.03.05
14:47
2021.03.05
17:32
Forrás
Pannon RTV
A niši Radnički ellen játssza következő bajnoki mérkőzését a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak célja ezúttal is a győzelem lesz, mondta Nenad Lukić az összecsapást megelőző sajtótájékoztatón.

A TSC gólzsákja szerint a csapatra nem volt negatív hatással az, hogy a legutóbbi bajnokin kikaptak a Crvena zvezdától, sőt inkább önbizalmat kaptak, amit a pályán szeretnének is megmutatni. A Radnički és a TSC összecsapása vasárnap délután 3 órakor kezdődik Nišben, továbbra is nézők nélkül.

Nenad Lukić, labdarúgó, TSC: „A Crvena zvezda elleni mérkőzést követően, ahol jól játszottunk és versenyképesek voltunk a liga legjobb csapatával, habár veszítettünk, mégis egyfajta önbizalmat kaptunk a szezon folytatását illetően. A niši Radnički ellen egy jó mérkőzést kell játszanunk és a mottónk továbbra is ugyanaz, mint ahogyan az előző két évben már megszokottá vált, az pedig az, hogy ezúttal is a győzelem a célunk.”

Niš
Radnički

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.