Ugrás a tartalomra

Nyert a TSC a Železničar ellen

2022.11.09
18:59
2022.11.10
18:02
Forrás
Pannon RTV
Bejutott a Szerb Kupa negyeddöntőjébe a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes a nyolcaddöntőben hazai pályán nyert 2:0 arányban a másodosztályban szereplő pancsovai Železničar ellen.

A TSC és a Železničar is vegyes csapattal lépett pályára, hiszen mindkét együttesre fontos mérkőzés vár a hétvégén a bajnokságban. A hazai együttes gyorsan megszerezte a vezetést, mivel már a második percben a vendégek védelme Špalekot buktatta a tizenhatosban. A büntetőt Mircsevszki értékesítette.

Fél órával később ismét az észak-macedón játékos volt eredményes, amikor beleért egy lövésbe, a labda pedig róla a hálóba pattant.

A mérkőzés hajrájában a vendégek szépíthettek volna és izgalmasabbá tehették volna a találkozót, de Gigić büntetőjét hárította Filipović kapus, így a TSC jutott a Szerb Kupa negyeddöntőjébe.

Tomislav Sivić, vezetőedző, Železničar: „Mikor nekünk kell hajtani az eredmény után egy ilyen jó csapat ellen, az nem könnyű. De azt mondom, hogy a második félidőben jobbak voltunk. Ha berúgtuk volna ezt a tizenegyest akkor meg lehetett volna dráma is, biztos vagyok ebben.”

Nikolas Špalek, a TSC játékosa elmondta, büszke csapata eredményére: „Nagyszerű meccs volt, szerintem nagyon jól kezdtük el, mert rögtön egy tizenegyessel, nem tudom pontosan, hogy hányadik percben, de nagyon az elején a mérkőzésnek. Szóval ezzel nem adtunk esélyt az ellenfélnek, hogy beálljon védekezni, és sikerült egy másik gólt is lőni, amivel mi is kicsit megnyugodtunk és tudtuk játszani a mi játékunkat.”

A topolyai együttes szombaton zárja az idénynek ezt a részét, amikor a TSC Arénában a niši Radničkit látja vendégül.

TSC
szerb kupa
Železničar

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.