Ugrás a tartalomra
Facebook/FK TSC

Nyert a TSC a Železničar ellen

2022.11.09
18:59
2022.11.10
18:02
Forrás
Pannon RTV
Bejutott a Szerb Kupa negyeddöntőjébe a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes a nyolcaddöntőben hazai pályán nyert 2:0 arányban a másodosztályban szereplő pancsovai Železničar ellen.

A TSC és a Železničar is vegyes csapattal lépett pályára, hiszen mindkét együttesre fontos mérkőzés vár a hétvégén a bajnokságban. A hazai együttes gyorsan megszerezte a vezetést, mivel már a második percben a vendégek védelme Špalekot buktatta a tizenhatosban. A büntetőt Mircsevszki értékesítette.

Fél órával később ismét az észak-macedón játékos volt eredményes, amikor beleért egy lövésbe, a labda pedig róla a hálóba pattant.

Facebook/FK TSC

A mérkőzés hajrájában a vendégek szépíthettek volna és izgalmasabbá tehették volna a találkozót, de Gigić büntetőjét hárította Filipović kapus, így a TSC jutott a Szerb Kupa negyeddöntőjébe.

Tomislav Sivić, vezetőedző, Železničar: „Mikor nekünk kell hajtani az eredmény után egy ilyen jó csapat ellen, az nem könnyű. De azt mondom, hogy a második félidőben jobbak voltunk. Ha berúgtuk volna ezt a tizenegyest akkor meg lehetett volna dráma is, biztos vagyok ebben.”

Facebook/FK TSC

Nikolas Špalek, a TSC játékosa elmondta, büszke csapata eredményére: „Nagyszerű meccs volt, szerintem nagyon jól kezdtük el, mert rögtön egy tizenegyessel, nem tudom pontosan, hogy hányadik percben, de nagyon az elején a mérkőzésnek. Szóval ezzel nem adtunk esélyt az ellenfélnek, hogy beálljon védekezni, és sikerült egy másik gólt is lőni, amivel mi is kicsit megnyugodtunk és tudtuk játszani a mi játékunkat.”

A topolyai együttes szombaton zárja az idénynek ezt a részét, amikor a TSC Arénában a niši Radničkit látja vendégül.

TSC
szerb kupa
Železničar

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.