Ugrás a tartalomra
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Nyert a Zvezda a Partizan ellen - egyre közelebb a bajnoki cím

2021.04.07
20:14
Forrás
Pannon RTV
A Crvena zvezda labdarúgócsapata nyerte a Partizan elleni, sorozatban 164. rangadót.

A bajnoki mérkőzés egyetlen találatát Mirko Ivanić szerezte az 58. percben. A fővárosi piros-fehérek ezzel pedig hatalmas lépést tettek a bajnoki cím megvédése felé, hiszen 12 pontra növelték előnyüket a Partizan előtt, emellett pedig veretlenségüket is megőrizték a ligában. 

Dejan Stanković együttese 30 forduló alatt 86 pontot gyűjtött, ami azt jelenti, hogy mindössze 2 döntetlen mellett a többi 28 mérkőzésüket mind megnyerték. 

A Partizan 74 ponttal a második helyről várja a bajnokság folytatását. 

Crvena zvezda
Partizan
labdarúgás
foci
futball

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!