Ugrás a tartalomra

Nyolc között a címvédő Chelsea, otthon bukott a Juventus

2022.03.17
07:25
2022.03.17
07:31
Forrás
MTI
A címvédő Chelsea kettős győzelemmel jutott tovább a Lille ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből. A londoni csapat a szerdai visszavágón 2-1-re diadalmaskodott Franciaországban.

A másik szerdai mérkőzésen nagy meglepetésre a Juventus az idegenbeli döntetlent követően 3-0-s vereséget szenvedett otthon a Villarrealtól, így sorozatban már a harmadik idényében búcsúzott a 16 között.

Kialakult tehát a legjobb nyolc mezőnye a labdarúgó Bajnokok Ligájában: három-három angol és spanyol, valamint egy-egy német és portugál csapat alkotja. Ezek a következők: a Chelsea, a Manchester City, a Liverpool, a Real Madrid, az Atlético Madrid, a Villarreal, a Bayern München és a Benfica.

A negyed- és az elődöntő sorsolását pénteken rendezik.

Bajnokok Ligája
Chelsea
Juventus
labdarúgás

Most

15:09, Frissítve: 16:18

Rendkívüli ellenőrzések az illegális halászat miatt

Egyre inkább növekszik a hal iránti kereslet a pravoszláv húsvét közeledtével. Ezzel párhuzamosan viszont az illegális halászati tevékenységek is felerősödnek, ezért a Vajdaság Erdői Közvállalat rendkívüli ellenőrzést hajt végre a vizeken.
14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.