Ugrás a tartalomra

A nyolcadik helyen fejezte be az őszi szezont a TSC

2020.12.20
17:13
Forrás
eredmenyek.com
A topolyai csapat az ivanjicai Javor ellen győzött utolsó meccsén az idényben. A szerb Szuperliga februártól folytatódik.

2:1-re verte a TSC a hazai pályán játszó Javort a szerbiai labdarúgó Szuperligában. Az első félidőben ugyan még 0:0 volt az állás, a második játékrészben viszont Nenad Lukićnak sikerült belőnie az első gólt, az 55. percben, tizenegyest ítélt a TSC-nek a bíró, ezt értékesítették. A 63. percben az ivanjicai csapatnak sikerült egyenlítenie, Marko Jevtić góljával. A topolyai csapat ismét megszerezte a vezetést a 90. percben, Lukić köszönt be másodszor is, és beállította a végeredményt.

Győzelmével a TSC az őszi szezont így a 8. helyen fejezte be, míg a Javor a 13. helyen végzett.

A szerb Szuperliga február elején folytatódik.

TSC
Javor
Szuperliga
Szerbia
labdarúgás
foci

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.