Ugrás a tartalomra

A nyolcadik szakaszt is sikerrel vette a Dakaron Saghmeister Gábor

2023.01.08
15:10
2023.01.08
19:48
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai motoros a 98. helyen ért célba, összetettben pedig a 94. pozíciót foglalja el.

Sikeresen szerepel a szatmárnémeti Gyenes Emánuel is, ő a kétkerekűek mezőnyében összetettben az előkelő 34. helyen áll. A Dakaron holnap pihenőnap lesz, amit Saghmeister Gábor már nagyon várt.

Saghmeister Gábor, motorversenyző, Szerbia: Egy érdekes nap volt. Az elején kicsit szemerkélt az eső, de után tökéletes lett minden, a Nap is kisütött kicsit. Bár itt most nagyon hideg van. Itt vagyunk Szaúd-Arábiában, közel Rijádhoz, 340 kilométerre vagyunk. Innen pedig megyünk a szállásra. Most pihenőnap lesz, vár rám a fürdés, a szálloda, az igazi ágyban való alvás, amire nagyon szükségem van. Ezt a hetet jól fejeztem, elégedett vagyok és a motorom is egyben van.

Dakar-rali
Dakar
Saghmeister Gábor

Most

08:08

Ma két csapat bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.
07:26, Frissítve: 07:33

Válaszcsapás érkezhet Izrael részéről Irán ellen

Hétfő délután harmadszor is összeült az izraeli hadi kormány, és úgy tudni, végleges döntést hoztak arról, hogy válaszcsapást adnak Iránnak a szombat éjjeli támadásra. Ezt az izraeli hadsereg (IDF) vezérkari főnöke is megerősítette.

Népszerű