Ugrás a tartalomra

Óbecsén járt Vanja Udovičić

2019.07.24
20:12
2019.07.24
20:20
Forrás
Pannon RTV
A miniszter elmondása szerint az idén Vajdaságban több mint 32 községben járt azért, hogy első kézből szerezzen tapasztalatokat a sportklubok és az iskolasport napi gondjairól.

Óbecsén járt ma délután Vanja Udovičić ifjúsági és sportminiszter, aki először a Sever Đurkić Általános Iskola tornatermébe látogatott el a Bečej kosárlabdaklub fiatal kosarasaiknak az edzésére, majd a városi stadionban a Bečej 1918 Labdarúgóklub kis sportolóival találkozott – mindkét klub pólókat és labdákat is kapott tőle ajándékba. Vanja Udovičić Dragan Tošić polgármesterrel a községben tervezett sportberuházásokról is tárgyalt.

Vanja Udovičić
Óbecse

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.