Ugrás a tartalomra

Ők az év sportolói Szabadkán

2016-12-14
13:18
Megválasztották Szabadkán a 2016-os év sportolóit
Megválasztották Szabadkán a 2016-os év sportolóit. Idén először a korábban díjazott sportolók szavazatai alapján hozták meg a döntést. A felnőtteknél a Rióban aranyérmet szerzett birkózó, Davor Štefanek kapta a legtöbb szavazatot, Mačković Мartin evezőst és Rozsnyik Ervin súlyemelőt megelőzve. A junioroknál a súlyemelő Európa-bajnokságon három érmet szerzett Kajdocsi Tamást találták legjobbnak a zsűri tagjai. A második helyezett Jovana Ilić atléta, míg a harmadik Novak Savić úszó lett. A serdülőknél az év sportolója címet Miona Petra Knežević vívó érdemelte ki. A zsűri tagjai szerint a legeredményesebb szabadkai sportegyesület a Spartacus Birkózó Klub, a súlyemelők és a női labdarúgók előtt. Külön elismerést kapott Stipan Vert súlyemelőedző az áldozatos munkájáért és a klubbal elért eredményeiért. Szabadka legjobb sportolóinak december 22-én, csütörtökön délután 6 órakor adják át az elismeréseket a Városháza dísztermében.
Szabadka
2016
év sportolói

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.