Ugrás a tartalomra

Olimpia külföldi szurkolók nélkül

2021.03.20
14:34
2021.03.20
14:40
Forrás
Szerbiai RTV
Immár hivatalossá vált, külföldi nézők nélkül tartják meg az idei tokiói olimpiai játékokat.

Seiko Hashimoto, az olimpiai és paralimpiai játékok szervezőbizottságának elnöke elmondta, Japán elállt attól, hogy külföldi vendégeket fogadjon a járvány miatt, azoknak pedig, akik megvásárolták már a jegyeket, visszatérítik azok árát. A döntés oka, hogy a koronavírus-járvány idején megjelenő új, gyorsabban terjedő mutációk miatt a japán kormány nem biztos abban, hogy biztosítani tudja a külföldiek fogadását a nyár folyamán. Arról is beszéltek a mai sajtótájékoztatón, hogy eddig megközelítőleg 600 ezer jegyet adtak el külföldre az olimpiai, míg 30 ezret a paralimpiai játékokra.

olimpia
Tokió
Japán

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.