Ugrás a tartalomra
MTI/Illyés Tibor

Olimpiai bronzéremért birkózhat Muszukajev Iszmail

2021.08.07
11:57
2021.08.07
12:04
Forrás
Pannon RTV
Bronzéremért küzdhet a tokiói nyári olimpián Muszukajev Iszmail. A magyar sportoló a szabadfogású birkózók 65 kilogrammos kategóriájában a vigaszágon a mongol Tumur Ochirral küzdött.

A végeredmény 4-2 lett pontozással. Ezzel a magyar birkózó küzdhet meg a harmadik helyért az ötkarikás játékokon 12:30-tól. A mérkőzést a Duna Televízió élőben közvetíti.

Ismail Musukaev
birkózás
Tokió 2020
olimpia
Muszukajev Iszmail

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.