Ugrás a tartalomra
Pixabay/QuinceCreative

Oltás nélkül nem léphetnek pályára a teniszezők az Australian Openen

2021.10.13
08:42
Forrás
Nemzeti Sport
November végéig be kell oltatniuk magukat a koronavírus ellen a januári ausztrál nyílt bajnokságra érkező teniszezőknek.

Victoria állam sportminisztere, Martin Pakula közölte, csak a vakcinával rendelkező játékosok számára garantálják a részvételt. A sportolóknak november 26-ig meg kell kapniuk a második dózisukat a szereplés érdekében. Az már korábban eldőlt, hogy a sokat vitatott karantén helyett kéthetes buborék vár az Australian Open mezőnyére, amelyben a játékosok szabadon mozoghatnak a hotel és a pályák között.

Australian Open
tenisz
koronavírus
védőoltás

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.