Ugrás a tartalomra

Öngyilkos lett a Partizan egykori játékosa

2020.05.23
16:45
Forrás
Szerbiai RTV, nemzetisport.hu
Péntek éjjel elhunyt Miljan Mrdaković egykori labdarúgó. A szerb sajtó értesülései szerint a belgrádi Partizan és a belga Anderlecht korábbi labdarúgója öngyilkosságot követett el.

Miljan Mrdaković 1982-ben született Nišben, ahol a helyi Radničkiben kezdte pályafutását, majd a Partizan utánpótláscsapataiban szerepelt, utána Belgiumban az Anderlechthez szerződött.

Pályafutása alatt tíz ország húsz klubjában futballozott többek között a Gentben, a Salzburgban, a Maccabi Tel-Avivban, az AEK-ben. Karrierjét 2017-ben fejezte be az OFK Beograd csapatában.

Miljan Mrdaković
elhunyt
futball
focista
öngyilkos

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.