Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor hazacsábítaná Dzsudzsák Balázst

2017.07.04
19:33
2024.03.19
08:50
„Most már hazajöhetne” – mondta Orbán Viktor Dzsudzsák Balázsnak.

Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel találkozott Dzsudzsák Balázs, az Egyesült Arab Emírségek élvonalbeli labdarúgó-bajnokságában szereplő al-Vahda magyar válogatott játékosa – derül ki a kormányfő Facebook-bejegyzéséből. „Most már hazajöhetne” – mondta Orbán Viktor Dzsudzsák Balázsnak a labdarúgóval történő találkozás során. A magyar miniszterelnök a kedélyes hangvételű beszélgetés során elmondta, hogy „mi is szeretjük a jó futballt, de ahhoz kell jó futballista is”.

Orbán Viktor ezt követően bemutatta Dzsudzsák Balázst a Budapestre látogató egyiptomi elnöknek, Abdel Fatah el-Sziszinek is.

Orbán Viktor
Dzsudzsák Balázs

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.