Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor a szerb válogatottnak szurkol

2022.11.19
19:08
2022.11.19
20:48
Forrás
Facebook, Pannon RTV
Kezdődik a 22. labdarúgó-világbajnokság Katarban. A VB nyitómérkőzését vasárnap a házigazda Katar játssza Ecuador ellen. A magyar miniszterelnök tippje Szerbia győzelme, aminek közösségi oldalán hangot is adott.
Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Szerbia bizakodva indul neki a versenynek, ugyanis pénteken fölényes győzelemmel, 5:1-re verte meg a bahreini válogatottat a katari világbajnokság előtti főpróbán.

A szerb válogatott első meccsét csütörtökön játssza Brazília ellen, ezután pedig Svájccal és Kamerunnal méri össze erejét.

Orbán Viktor is a szerb válogatottnak szurkol. Ennek közösségi oldalán hangot is adott. Mint írta, az ő tippje Szerbia győzelme.

Tanjug/AP Photo/Martin Meissner
Orbán Viktor
foci-vb
labdarúgó-világbajnokság
Katar

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.