Ugrás a tartalomra

Óriási meglepetéssel rajtolt a labdarúgó Bajnokok Ligája idei szezonja

2022.09.07
14:17
2022.09.07
18:07
Forrás
Pannon RTV
A Dinamo Zagreb csapata hazai pályán 1:0-ás arányban legyőzte a 2021-es BL győztes Chelsea együttesét.

A kínos vereséget követően az angol klubot irányító Thomas Tuchelt a kirúgták. A kedd este legnagyobb derbijén a PSG 2:1-re legyőzte a Juventust, de győzelemmel rajtolt a címvédő Real Madrid is, a spanyolok 3:0-ra verték idegenben a Celtic Glasgow együttesét. A többi eredmény: Salzburg - Milan 1:1, Leipzig - Shakhtar Donetsk 1:4, Borussia Dortmund - Coppenhagen 3:0, Sevilla - Manchester City 0:4 és Benfica - Maccabi Haifa 2:0.

Bajnokok Ligája
labdarúgás

Most

14:41

Halásztelki fúvósok koncerteztek Belgrádban

A Bocskai István Református Oktatási Központ Fúvós Együttese mutatkozott be a belgrádi Collegium Hungaricumban. A Magyarországról érkező fiatalok egyórás koncertet tartottak a szerb fővárosban működő magyar kulturális központban.
14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.
13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.