Ugrás a tartalomra

Őrségváltás történt a női teniszezők világranglistáján

2019.06.24
16:26
2019.06.25
17:50
Ashleigh Barty került a világranglista élére

Az ausztrál Ashleigh Barty a Roland Garrost követően Birminghamben is a legjobbnak bizonyult, ezzel pedig leszorította a világranglista éléről az eddigi éllovas japán Naomi Osakát.

A legfrissebb ranglistán sem magyar, sem szerb teniszezőnő sincs a legjobb száz között. Nem úgy a férfiak mezőnyében, ahol Novak Đoković továbbra is magabiztosan vezeti a világranglistát. Györe László a 30., Dušan Lajović a 33., Filip Krajinović az 51., Miomir Kecmanović pedig a 82. helyen áll. Fucsovics Márton legjobb magyarországi játékosként az 50. helyet foglalja el.

Most

09:07, Frissítve: 09:17

Sinner lemosta Medvegyevet

A második helyen kiemelt Jannik Sinner két sima játszmában legyőzte a címvédő Danyiil Medvegyevet, és bejutott a döntőbe a Miamiban zajló férfi 1000-es tenisztornán.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Továbbra is keresik az eltűnt kislányt

Speciális mentőcsapatok érkeztek a helyszínre, most ők vizsgálják át a területet. Az alagutakat, a földalatti csatornákat és az aknákat is átvizsgálják. Igor Jurić szerint furcsák a kislány eltűnésének körülményei.