Ugrás a tartalomra

Országos birkózó csapatbajnok a nagybecskereki Proleter

2016.12.04
22:50
2020.02.25
08:47
A nagybecskereki Proleter Birkózóklub csapata nyerte meg a szerbiai országos birkózó csapatbajnokságot
A nagybecskereki Proleter Birkózóklub csapata nyerte meg a szerbiai országos birkózó csapatbajnokságot. A döntőben a vendéglátó szabadkai Spartacusszal csapott össze, a mérkőzés 4:4-es döntetlennel ért véget. A több technikai tusnak köszönhetően a nagybecskereki együttesé lett a serleg. A bronzérmet a belgrádi Partizan érdemelte ki, miután a harmadik helyért megrendezett találkozón 6:2-re legyőzte a magyarkanizsai Potisjét. (vajma.info)
országos bajnok
csapat
Proleter
birkózás

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.