Ugrás a tartalomra

Őrzi harmadik helyét a TSC

2023.03.02
16:00
2023.03.02
20:14
Forrás
Pannon RTV
Magabiztos győzelmet aratott a TSC a szerbiai labdarúgó Szuperliga mai játéknapján.

A topolyaiak Kragujevácon vendégszerepeltek, és már az első félidőben eldöntötték a 3 pont sorsát. A vendégek vezető találatát Milosavljević szerezte meg a 4. percben, majd a 31. percben Jovanović duplázta meg a TSC előnyét.

A 2:0-ás győzelemnek köszönhetően a topolyaiak őrzik harmadik helyüket a bajnokságban, és pozitív hangulatban készülhetnek a Crvena zvezda elleni derbire, amelyet kedden 18:30-tól játszanak majd a TSC Arénában.

A Radnički elleni mérkőzés második félidejében Szőke Adrián is lehetőséget kapott a topolyaiaknál.

Szőke Adrián, labdarúgó, TSC: „Örülök neki, hogy több játékidőt kaptam, és hogy többet tudtam segíteni a csapatot, amiben tudtam, védekezésben vagy támadásban. Nagyon fontos győzelem volt idegenben. Jól játszottunk szerintem."

Radnički
Kragujevac
labdarúgás
szerb Szuperliga

Most

14:41, Frissítve: 15:46

Halásztelki fúvósok koncerteztek Belgrádban

A Bocskai István Református Oktatási Központ Fúvós Együttese mutatkozott be a belgrádi Collegium Hungaricumban. A Magyarországról érkező fiatalok egyórás koncertet tartottak a szerb fővárosban működő magyar kulturális központban.
14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.