Ugrás a tartalomra

Összemérték erejüket a muay thai harcosai

2022.11.20
16:52
2022.11.20
17:05
Forrás
Pannon RTV
Thai boksz, eredeti nevén muay thai versenyt tartottak a Szabadkai Sportcsarnokban.

A megmérettetésen összesen 13 klub képviseltette magát. A Thaiföldről származó pusztakezes harcművészeti versenyre a hazai versenyzők mellett Horvátországból és Szlovéniából is érkeztek küzdők. A ringben férfiak és nők is összemérték erejüket.

Alen Heralić, szervező: A Top Fighter kick-box klubnak körülbelül harminc tagja van, de ez a szám fel-le mozog. Van még néhány kick-box klubunk, de konkrétan Szabadkán jelenleg csak a Top Fighter Kick-box klubunk van bejegyezve a sport területén, valamint a muay thai, amit csak mi szervezünk. Mindez a muay thai egyesület munkájában tapasztalható megtorpanás következménye, ahol közel tíz éve nem volt aktív tevékenység, ez azonban megfordult és a horvát és a szlovén klubokkal közösen igyekszünk népszerűsíteni és fejleszteni ezt a sportot ebben a régióban és a Balkánon.

muaj thai
thai boksz
Thaiföld
Szabadka

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.