Ugrás a tartalomra

Összeverekedtek a magyar és a horvát szurkolók Splitben

2019.10.10
08:48
Forrás
Szerbia RTV/MTI
Egy magyar állampolgárságú személy kórházba került, hat embert őrizetbe vett a rendőrség.

Ez nem az első összetűzésük volt az Európa-bajnoki selejtező előtt. A horvátok tegnap először megrongáltak egy magyar rendszámú autót, amiben nem ült senki, majd egy magyar csoport verekedett a városközpontban. A világbajnoki ezüstérmes Horvátország vendégeként a magyar labdarúgó-válogatott ma Splitben játssza következő Európa-bajnoki selejtezőjét. A Jutarnji List című horvát napilap szerdán arról írt, hogy másfélezer rendőr vigyáz majd a szurkolók biztonságára. A hatóságok drónokat és helikoptereket is bevetnek. Becslések szerint 33 ezer ember lesz jelen a mérkőzésen, a rendőrök mellett 500 biztonsági őr is lesz a Poljud Stadionban.

labdarúgás
Horvátország
Split

Most

15:11

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.