Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Seth Wenig

Oszaka Naomi nyerte a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyét

2020.09.13
09:23
Forrás
MTI
A döntőben szetthátrányból fordítva legyőzte a fehérorosz Viktorija Azarenkát.

1:6, 6:3, 6:3-as végeredménnyel nyert a japán teniszező. A szombati csatát Azarenka kezdte jobban. Riválisa nem tudta érvényesíteni játékát, és az első szettben jobbára csak a labda után loholt. A minszki teniszező 27 perc elteltével szettelőnyben volt, majd megtorpant.

A kilenc évvel fiatalabb ellenfele ekkor magára talált, és átvette az irányítást és 1 óra 53 perc elteltével megverte ellenfelét. Oszaka immár háromszoros Grand Slam-bajnoknak mondhatja magát, és pályafutása 6. trófeája mellé 3 millió dollárt kapott.

Naomi Osaka
tenisz
győzelem
New York
teniszbajnokság

Most

08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.
20:54, Frissítve: 08:06

Továbbra is feszült a helyzet Koszovó északi részén

A helyi szerbek ugyanis nem ismerik el az időközi helyi szintű választások eredményeit és a polgármesteri hivatalok előtt tüntetnek, jelenleg békésen. Hétfőn viszont összecsaptak a KFOR békefenntartóival. A NATO további 700 katonát küld a régióba.

Népszerű