Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Öt helyet csúszott vissza Szerbia a FIFA-világranglistán

2019-06-14
12:00
2019-06-14
12:09
Forrás
Tanjug, fifa.com
Szerbia labdarúgó válogatottja a legfrissebb FIFA-világranglistán a 34. pozíciót foglalja el. Magyarország nemzeti csapata kilenc helyet javítva jelenleg a 42.

Magyarország nemzeti csapata az EB-selejtezőkön mutatott győzelmeknek és jó játéknak köszönve javított.

A listán az élmezőnyben nem történt változás: a Belgium, Franciaország és Brazília sorrendben uralja az első három helyet, míg a negyedik Anglia nemzeti csapata. Érdekesség, hogy az olyan nagy nevek mint Németország és Spanyolország viszonylag hátrébb szerepelnek a listán, előbbi 11. míg utóbbi 7. a legfrissebb kimutatásban.

FIFA-világranglista
Szerbia
Magyarország
labdarúgó
válogatott

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.