Ugrás a tartalomra
FoNet/Partizan

Öt meccsel folytatódott a Szuperliga

2020-12-13
11:49
Forrás
livescore.com
A szerbiai labdarúgó Szuperliga 18. fordulójában a szabadkai Spartacus 1:0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Vojvodina együttesétől, a belgrádi Partizan pedig hozta a kötelezőt, és 2:0-ra legyőzte a Voždovac csapatát.

A forduló tegnapi játéknapján az említetteken kívül a Novi Pazar, a Radnički Niš és a belgrádi Rad gyűjtötte be a három pontot. A táblázaton egyébként meggyőző előnnyel vezet a Crvena zvezda, a második a Partizan, a harmadik pedig a Vojvodina. A topolyai TSC jelenleg a 12. helyen, míg a szabadkai Spartacus a 6. helyen tanyázik. A szerb Szuperligában a jövő héten hét közben is rendeznek fordulót.

szuperliga
labdarúgó
Szerbia
Partizan
Vojvodina
Spartacus

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.