Ugrás a tartalomra

Ötkarika - Olimpia a Pannon Televízióval

2021.07.23
07:48
Forrás
Pannon RTV
Új, élő műsorral készül a Pannon Televízió. Az Ötkarika az idei tokiói olimpiát követi és elemzi majd vendégekkel, szakértőkkel.

 A műsorvezetők Dóró Alen és Herczeg Zsolt. Az Ötkarikát július 23-tól augusztus nyolcadikáig minden nap követhetik, 17 órától a Pannon Televízió műsorán.

Dóró Alen, szerkesztő-műsorvezető, Pannon Televízió: „Két vendég lesz mindig a műsorban és megpróbálunk olyan szakértőket hozni, akik az aktuális sporteseményekhez fognak igazodni, tehát ha a teniszről lesz szó, akkor teniszedzőket, vagy teniszezőket, birkózásnál pedig onnan hívunk majd szakértőket, és természetesen a szerb, illetve a magyar sportolókon lesz a hangsúly, de természetesen figyeljük majd az összes nemzet teljesítményét az olimpián.”

Ma hivatalosan is elkezdődik a 32. nyári olimpia Tokióban. Az eredetileg 2020 nyarára tervezett játékokat az ötkarikás mozgalom történetében rendhagyó módon, a koronavírus-járvány miatt, egy évvel el kellett halasztani. A legfrissebb információk szerint 33 sportágban mintegy 11 250 sportoló verseng majd egymással 43 helyszínen. Magyarországot 173, Szerbiát 86 sportoló képviseli. A japán fővárosban terjedő fertőzés miatt az a döntés született, hogy a július 23-a és augusztus 8-a közötti versenyeket nézők nélkül, üres lelátók előtt rendezik meg.

Ötkarika
Pannon Televízió
Tokió
olimpia
Dóró Alen
Herczeg Zsolt

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.