Ugrás a tartalomra

Palánkán játszik vasárnap a TSC

2020.08.13
12:38
2020.08.13
16:49
Forrás
eredmenyek.com, TSC Facebook
A topolyai labdarúgó csapat eddig veretlen, három meccsből kétszer nyert, egy döntetlent ért el a Szuperligában.

Vasárnap játssza soron következő bajnoki mérkőzését a TSC labdarúgó csapata a szerbiai Linglong Szuperligában. A topolyaiak a 4. fordulóban a palánkai Bácska vendégeként lépnek pályára.

Hamarosan a nemzetközi kupában is bemutatkozhat a TSC. Mint kiderült, moldáv csapat ellen kezdenek a topolyaiak az Európa Liga selejtezőjében. A történelminek is nevezhető mérkőzés előtt azonban még a hazai pontvadászatra kell figyelni a kék-fehéreknek.

Vasárnap idegenben lépnek pályára Szilágyi Vladimirék. A csapat gólgyárosa szerint a palánkai Bácska ellen egyértelműen a győzelem a cél. „Győzelmet várunk. Természetesen így készültünk egész héten, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk. Be akarjuk bizonyítani, hogy a tavalyi eredményünk, nem kis dolog volt, habár újoncok voltunk és megleptünk mindenkit. Saját játékstílusunkat fejlesztjük. Ezt bizonyítja, hogy a harmadik meccsen egymás után eredményt értünk el. Győzni megyünk, és haza akarjuk hozni a 3 pontot Topolyára.”

A TSC az eddigi 3 meccséből 2-szer nyert, és egy döntetlenje van, tehát veretlen. A Bácska mérlege ennél jóval szerényebb, egy döntetlen mellett kétszer hagyták el vesztesként a pályát. Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „A Bácskának nincsenek kiemelkedő egyéniségei, viszont mint csapat nagyon egységes, és pont ez teszi még veszélyesebbé. Kemény, harcias mérkőzésre számítok.”

Az összecsapás vasárnap 18 órakor kezdődik, a nézők az ArenaSport 1-es csatornájában élőben is követhetik az eseményeket.

 

TSC
Topolya
Palánka
Bácska
labdarúgás
foci
Szuperliga

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.