Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Palánkán tartott hivatalos edzést a kajakválogatott

2020.08.27
11:46
2020.08.27
17:10
Forrás
Pannon RTV
Megtartotta hivatalos edzését a szerb kajakválogatott, amely egyben válogatóként szolgált a szegedi világkupa előtt.

A koronavírus-járvány miatti szünetet követően úgy tűnik, hogy a kajak-kenu sportban is lassan elindulnak a versenyek. A szerbiai válogatott nyilvános edzést tartott Palánkán, amely egyben válogatóként is szolgált a szövetségi kapitánynak a szegedi világkupa előtt. Ezen az eseményen először mutatkozott be a Bedőcs Krisztina-Barta Éva páros, amely kajak kettőben 500 méteren versenyzett és a második lett a Biljana Reljić-Marija Dostanić hajó mögött.

Pannon RTV

Bedőcs Krisztina szerb válogatott kajakozó pozitívan értékelte a hosszú idő után megtartott első versenyét: „Most versenyeztünk élesben először. A határlezárások miatt keveset tudtunk edzeni és ez a mai volt a főpróba, amellyel viszonylag elégedettek vagyunk. Első versenyzésnek szerintem ez jónak mondható és bízom benne, hogy Szegeden még ennél is jobb formába kerülhetünk.”

Pannon RTV

A Bedőcs-Barta páros alapból nem indult volna együtt, de miután Nikolina Moldovan, aki eredetileg Bedőcs párja lett volna, babát vár, helyét a hajóban Barta Éva vette át: „Úgy érzem, hogy elég jó formában vagyok és vagyunk a párossal, de ez még lehet jobb is. Én úgy gondolom, hogy ha indulnánk a szegedi világkupán, akkor jobb eredményt tudnánk elérni és gyorsabban mehetnénk.”

Pannon RTV

A páros legközelebb szeptember közepén a szegedi világkupán versenyez együtt, majd Győrben a maratoni Európa Bajnokságon is indulnak.             

kajak-kenu
világkupa
Palánka
Szeged

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.
08:52

Megfékezték a tüzet a čačaki Sloboda lőszergyárban

Erős robbanás rázta meg Čačakot szombaton 20 óra körül. Az erős detonációt több kisebb is követte. A robbanás a Sloboda lőszergyár területén történt. A keletkezett tüzet az illetékeseknek sikerült eloltaniuk. Éjjel nem volt újabb detonáció.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.