Ugrás a tartalomra

Parázs mérkőzésen gyűjtött be három pontot a TSC

2021.05.09
17:32
2021.05.09
19:35
Forrás
Pannon RTV
A topolyai férfi futballcsapat a Javort fogadta a szerbiai Szuperliga 36. fordulójában. A TSC 2:1-es győzelmet aratott az ivanjicai együttes felett.

25 másodperc sem telt el az első hazai gólig. A kezdő sípszó után Zec egy remek indítás követően lőtt a kapuba. A találat után sem lassított a hazai gárda. A 30. percben Antonić fejelt a Javor kapujába. A kiesés ellen küzdő vendégek nem adták fel, aminek a 32. percben meg is lett a eredménye. A TSC védelmének bizonytalankodását Tanko használta ki. Az első félidőben több helyzetet is kidolgozott a vendég csapat, de ezeket nem sikerült gólra váltani.

A fordulást követően sem csökkent az iram, azonban egyik csapatnak sem sikerült komoly helyzet kialakítani. A meccs intenzitását jelzi, hogy Antonić a 77. percben megkapta a második sárgáját, így emberhátrányba került a topolyai klub. A vendégek mindent megtettek az egyenlítésért, de a meccs végéig nem született újabb gól.

A TSC 52 ponttal a hatodik a tabellán.

Dušan Bajić, a TSC segédedzője: „Azt gondolom, hogy a második félidőt sikerült irányítani a mérkőzés végéig, amikor a meccs pszichológiai értelemben a két véglet felé haladt. Nekik nem volt veszítenivalójuk, mi pedig mindent próbáltunk megtenni, egy játékossal kevesebbel a pályán, hogy megőrizzük az eredményt és ez sikerült is a végén. Mint ahogy mondtam, egy dinamikus mérkőzés, egy igen érdekes mérkőzés volt és nagy elégedettséggel tölt el, hogy sikerült nyernünk.”

TSC
Javor
foci
futball

Most

Népszerű

Álommunka, álombér?

Egyetlen napot sem kell várniuk, hogy munkát kapjanak, a fizetésük pedig több mint 200 ezer dinár is lehet. A felmérések szerint jelenleg a gépészmérnökök a legkeresettebbek a szerbiai munkaerőpiacon.