Ugrás a tartalomra

Párizsra készül Surányi László

2021.09.28
15:20
2021.09.28
15:28
Forrás
Pannon RTV
A párizsi megmérettetésen is mindenképp részt szeretne venni a törökbecsei Surányi László paralimpiai céllövő, szerbiai válogatott sportoló.

Ennek érdekében hamarosan újra rendszeresen edz majd, hiszen a cél egy újabb érem begyűjtése. A sport 2002 óta életem részét jelenti – hangsúlyozta a Szabadkai Magyar Rádiónak adott exkluzív interjúban. Kiemelte, ahhoz, hogy az ember a világ legjobbjai közé kerüljön, rendszeres edzésre, kitartásra van szükség, ezenkívül azonban mindenképp a jövő év márciusára tervezett Európa-, valamint az októberben sorra kerülő világbajnokságon is jól kell szerepelnie. Egyébként Surányi László a riói megmérettetésen egy aranyat és egy bronzot gyűjtött be, míg a nemrégiben megszervezett tokiói paralimpiai játékokon a kisöbű puska 50 méteres összetett versenyszámában ezüstérmes lett.

Surányi László
paralimpia
Tokió
Párizs
céllövő

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.