Ugrás a tartalomra

A Partizan karnyújtásnyira a bajnoki címtől

2013.05.19
10:51
2017.10.03
09:36
92 személyt, köztük kiskorúakat és külföldi állampolgárokat vett őrizetbe a rendőrség a Partizan és a Crvena zvezda labdarúgó-mérkőzése után Belgrádban
92 személyt, köztük kiskorúakat és külföldi állampolgárokat vett őrizetbe a rendőrség a Partizan és a Crvena zvezda labdarúgó-mérkőzése után Belgrádban. A két focicsapat mérkőzései sosem múlnak el összetűzések nélkül, és most sem volt másként.A szurkolók kavicsokkal, üvegekkel dobálták egymást, majd végül össze is verekedtek. Feszültség azonban nemcsak a nézőtéren volt. A két kapus megszokott vitája is végigkísérte a meccset. A mérkőzést végül a Partizan nyerte meg 1:0-ra, így két fordulóval a bajnokság vége előtt ötpontos előnyre tett szert örök riválisával szemben.A Partizan a következő fordulóban a Smederevo vendége lesz, az utolsó fordulóban pedig a szabadkai Spartacust fogadja, míg a Crvena zvezda saját közönsége előtt játszik a Slobodával, zárásként pedig Újvidéken a Vojvodina lesz az ellenfele.A rendőrség adatai szerint a város több pontján lezajlott szurkolói verekedések során összesen 92 személyt vettek őrizetbe, köztük vannak külföldi állampolgárok (oroszok és egy görög), valamint kiskorúak is. A stadionban a déli tribünön tartózkodó Partizan szurkolók egymás között is összeverekedtek, s a két szurkolói csoport közé a rendőrség kordont állított. (Vajdaság MA)

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.