Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Partizan legyőzte a TSC-t

2020-11-29
19:27
2020-11-29
19:57
Forrás
Pannon RTV
4:0-s vereséget szenvedett a topolyai TSC Zentán a Partizantól a szerb labdarúgó Szuperliga 16. fordulójában.
Pannon RTV

A belgrádi együttes vezető gólját a magyar válogatottban is játszó Holender Filip szerezte a 24. percben. Az első játékrészben több gól nem született.

Pannon RTV

A fordulást követően tovább folytatódott a Partizan fölénye. A 61. percben a frissen beálló Soumah volt eredményes, majd a középkezdést követően Holender második gólját is megszerezte. A Partizan magabiztos, 4:0-ás győzelmét Takuma Aszano állította be.

Pannon RTV

A belgrádi fekete-fehérek továbbra is másodikak a szerb élvonalban, a 21 pontos topolyai csapat pedig a középmezőnyben foglal helyet.

Pannon RTV

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője: „4:0 után nehéz azt mondani, hogy lehetett volna jobb eredmény is, de az biztos, hogy nagyon sokat hibáztunk, a második gól után teljesen szétestünk. Ezt nem szabad megengednünk magunknak. Egyéni hibákat csináltunk a védekezésben, a második félidőben nem voltunk partiban a Partizannal, az első félidőben talán. A Partizan ellen sokkal többet kell nyújtani. Nem szabad hibázni, mert jó csapat és minden hibát megbüntet. Sajnos, ez nem úgy sikerült mint tavaly, muszáj folytatni, van még három forduló és a legjobbat kell kihozni belőle, a lehető legtöbb pontot gyűjteni. Nem lesz könnyű, most vissza kell majd a gyerekeket rázni ebből a vereségből. Remélem, sikerülni fog, és Ivanjicán már egy jobb produkciót fogunk majd mutatni.”

TSC
Partizan
foci
futball
labdarúgás
Zenta

Most

10:14

Távozik a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése

Felmentését kérte Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, s hozzá hasonlóan távozik a fesztivál éléről Harangozó Gyula művészeti igazgató is - tájékoztatta a kulturális szakember kedden az MTI-t.
08:46, Frissítve: 12:19

Szerbiában megkezdődött a tömeges oltás

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.