Ugrás a tartalomra

Partizan-TSC 3:1

2021.05.05
18:35
2021.05.06
12:36
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai labdarúgó Szuperliga 35. fordulójában a topolyai TSC a Partizan otthonába látogatott. A bajnokságban második helyen álló belgrádiak magabiztos játékkal húzták be a győzelemért járó 3 pontot.

A topolyaiak az első félidőben még jól állták a sarat és 0:0-s döntetlennel vonultak pihenőre a felek. A folytatásban viszont a fővárosi fekete-fehérek ráléptek a gázpedálra és beindult a gólgyártás. A Partizant Natcho juttatta vezetéshez az 53. percben egy büntetőrúgást követően. A hazaik előnyét Holender Filip duplázta meg a 65. percben. Majd két perc múlva Jojić is betalált a TSC kapujába.

A vendégek becsületgólját Duronjić szerezte a 83. percben. A Partizan továbbra is a második helyen álla Szuperligában, a topolyaiak pedig a hetedik helyről várják a folytatást.

Partizan
TSC

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.