Ugrás a tartalomra

Pénteken indul a jegyértékesítés a magyar-szerb meccsre

2022.02.22
12:25
2022.02.22
12:33
Forrás
MTI
Pénteken indul a jegyértékesítés a március 24-i felkészülési mérkőzésre, amelyet a magyar labdarúgó-válogatott 19.30-tól a világbajnoki résztvevő szerbekkel játszik a Puskás Arénában.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a Szurkolói Klub tagjai pénteken 10 órától vasárnap éjfélig juthatnak kedvezményesen belépőhöz, jövő hétfőn 10 órától pedig mindenki számára megnyílik a vásárlási lehetőség.

A magyar válogatott a szerbek elleni találkozó után öt nappal, március 29-én Belfastban szerepel felkészülési mérkőzésen.

futball
labdarúgás
Szerbia
Magyarország
Puskás Aréna
jegyértékesítés

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.