Ugrás a tartalomra

Petőék búcsúztak, a brazilok a negyeddöntőben

2021.08.01
12:33
2021.08.01
13:05
Forrás
Szerbiai RTV
3:2-re kaptak ki a szerbiaiak a braziloktól az asztaliteniszezők csapatversenyében a tokiói olimpián.

A végsőkig kiegyenlített küzdelem az utolsó, ötödik mérkőzésen dőlt el. Az első meccset a Pető-Jevtović páros nyerte. A második összecsapásban a dél-amerikaiak egyenlítettek, Hugo Calderano verte Dimitrije Levajacot. A harmadik meccset Marko Jevtović hozta Gustavo Cuboi ellen. Ezután a brazilok ismét feljöttek, Hugo Calderano ezúttal a temerini Pető Zsolt ellen szerzett pontot nemzeti együttesének. A mindent eldöntő párharcban végül Dimitrije Levajacot Vitor Ishiy verte. A brazilok így 3:2-es összesítéssel jutottak a negyeddöntőbe.

Tokió
olimpia
asztalitenisz
Pető Zsolt

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.