Ugrás a tartalomra

Philippe Coutinho a Barcelonaba igazol

2018.01.06
20:43
2018.01.06
20:49
Forrás
nemzetisport.hu
A brazil játékos 120 millió euróért kelt el.

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool a hivatalos honlapján megerősítette: megegyeztek a Barcelonával Philippe Coutinho átigazolási áráról. A barcelonai Sport információja szerint a 25 éves brazil támadó 120 millió euróért kerül a katalán klubhoz. A Barcelona ezen felül további 40 millió eurót fizet az angoloknak egyéb feltételek teljesülése esetén. A spanyol listavezető tavaly nyáron már nagy erőket mozgósított a brazil labdarúgó megszerzéséért, de az angol klub a 80 millió, a 100 millió, majd a 125 millió eurós ajánlatot is visszautasította.

barcelóna
Philippe Coutinho
átigazolás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.