Ugrás a tartalomra
Pixabay/Silberfuchs

Piksi első veresége szövetségi kapitányként

2021.06.11
16:24
2021.06.11
16:29
Forrás
Szerbiai RTV
1-0-ás vereséget szenvedett a szerb labdarúgó válogatott Japántól.

A távol-keleti országban zajló nemzetközi tornán Dragan Stojković együttese 1-1-es döntetlennel kezdett Jamaicával, most pedig a felkelő nap országa győzte le a sasokat. A szerb csapat a mérkőzésen alig veszélyeztetett, szinte helyzetig sem jutott el. A győztes gólt a 40. percben Ito szerezte a japánoknak. A szerb csapat ezzel a vereséggel be is fejezte a tornát.

labdarúgás
Japán
Szerbia
Dragan Stojković

Most

17:32, Frissítve: 17:41

Két támadóval a magyarok a portugálok ellen

Marco Rossi szövetségi kapitány két támadót, Szalai Ádámot és Sallai Rolandot is a kezdőcsapatba nevezte a magyarok portugálok elleni nyitómérkőzésén a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
15:53, Frissítve: 16:56

Vučić: Nem ismerjük el Koszovó függetlenségét

Szerbia és Koszovó képviselői Brüsszelben tárgyaltak. A megbeszélés után Aleksandar Vučić kiemelte, hogy Kurti azért jött Brüsszelbe, hogy kijelentse, semmiben sem fog megállapodni, és hogy megtudja mikor ismerjük el Koszovó függetlenségét.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.