Ugrás a tartalomra

Piksi: Örömet kell okozni a szurkolóknak, és nyernünk kell

2022.12.02
13:50
Forrás
Szerbiai RTV
A Svájc elleni mérkőzésre minden játékos bevethető, örömet kell okozni a szurkolóknak, és nyernünk kell, mondta Dragan Stojković Piksi.

A szerb labdarúgók szövetségi kapitánya hozzátette, rendkívül jó a hangulat a csapatban a Szerbia–Svájc párharc előtt, amely ma este 8-kor kezdődik. Az edző az ellenfélről szólva megjegyezte, nem lesz könnyű a mérkőzés, de reméli, hogy tanultak a hibáikból, és jó játékkal sikerül győzni, és továbbjutnak a legjobb 16 közé. Elmondta, az elmúlt két napban teljes kapacitással dolgoztak, és tisztában vannak az előttük álló felelősséggel. Tudom, hogy van pánik, hisztéria, és meg is értem, de sorainkban minden teljesen rendben van, és nagyon jó hangulatban várjuk ezt a mérkőzést, tette hozzá Piksi. Jelentős támogatás várható a lelátóról is, hiszen a szurkolók az előző két meccsen igazán lelkesek voltak. Megragadom az alkalmat, hogy ismét köszönetet mondjak nekik. Nem emlékszem olyan világbajnokságra, amikor ilyen sokan voltak, akik az első perctől az utolsó percig biztattak minket. Ahhoz, hogy ezt viszonozzuk, csak annyit tehetünk, hogy legyőzzük Svájcot és boldoggá tesszük őket. Remélem, Szerbiából több ezer szurkoló lesz a stadionban, akik izgatottan várják a csapatunk győzelmét – zárta szavait Stojković edző.

Dragan Stojković
Dragan Stojković
Dragan Stojković Piksi
Szebia
Katar 2022
Katar 2022
labdarúgás
foci-vb
labdarúgó világbajnokság

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.