Ugrás a tartalomra
Tanjug / STR

A piros-fehérek nyerték a szerbiai rangadót

2019-04-26
08:43
2019-04-26
08:48
Forrás
Pannon RTV
2-1-es végeredménnyel zárult a szerb Szuperliga rájátszásában a Crvena Zvezda és a Partizán rangadója.

A mérkőzés sokáig kiegyenlített tempóban zajlott, nehezen bírtak egymással a csapatok. Ennek a 60. percben a piros-fehérek büntetője vetett véget, amelyre 20 perc után jött a ráadás, így Vukanović találatával már két góllal vezetett a Zvezda. A Partizannak kevés kaput találó helyzete akadt a mérkőzésen, annak ellenére hogy többször próbálkoztak a fővárosi riválisnál. Szépítő találatukat Ricardo Gomes szerezte büntetőből, az összecsapás utolsó perceiben.

Crvena zvezda
rangadó
Partizán

Most

13:36, Frissítve: 14:16

Az Öreg híd vidéke

Huszonöt évvel a polgárháború után a Bosznia-hercegovinai Mostar ma pezsgő, attraktív turistaváros, környéke pedig a természet szépségeivel csábítja az utazókat.
12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.
11:27, Frissítve: 11:40

Magyar sikerek, szerb kiesés az Európa Ligában

A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen. Mindhárom magyar csapat továbbjutott a labdarúgó Európa-ligában.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.