Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/John Locher ( archív fotó 2014.09.27.)

Poirier kiütötte McGregort

2021-01-24
11:39
Forrás
Nemzeti Sport
Az amerikai Dustin Poirier kiütéssel győzött az ír Conor McGregor ellen a UFC 257 MMA-gálán Abu-Dzabiban.

McGregor kezdett aktívabban, de Poirier ezután földre vitte és sokáig az oktagon rácsánál zajlott a küzdelem. A második menet elején Poirier magasabb sebességre kapcsolt: többször megrúgta McGregor lábát, ami meg is sérült. Az ír folytatta az első menetben megkezdett stratégiáját, ütésekkel sorozta amerikai ellenfelét. A sérült lába azonban jelentősen hátráltatta McGregort, aki a ketrecnek is támaszkodott, majd a menet felénél Poirier jobbkezese leterítette az ír harcost. Vereségét követően meglepően nyugodt és mosolygós volt McGregor, aki úgy nyilatkozott, hogy a sok kihagyás miatt nem érezte magát otthonosan az oktagonban. Ahogyan azonban mondta, leporolja magát és jöhet a következő csata. A két bunyós egyébként 2014-ben már összecsapott egyszer, akkor Poirier 106 másodperc alatt kapott KO-t.

MMA
Conor McGregor
Dustin Poirier

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 17:24

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.