Ugrás a tartalomra

A Potisje birkózói szép eredményeket értek el nemzetközi versenyeken

2021.09.28
14:03
2021.09.28
15:53
Forrás
Pannon RTV
Szép eredményekkel tértek haza több nemzetközi versenyről is a magyarkanizsai Potisje Birkózóklub tagjai.

A Belgrádban megrendezett ISF World School Games elnevezésű megmérettetésen a lányok közül Habi Orsolya ezüstéremmel, Újhelyi Evelin pedig bronzéremmel gazdagodott.

Ugyanezen a versenyen a fiúk közül Újhelyi Balázs és Lengyel Kevin is a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Emellett a Görögországban megszervezett Strandbirkózó Európa-bajnokságon Fábián Orsolya második helyezést ért el. A fiatalokat ma Fejsztámer Róbert, magyarkanizsai polgármester fogadta.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Nagyon büszke vagyok rá, hogy mind férfi, mind női kategóriában ennyire szép európai- és világversenyeken elért eredményekkel tudunk itt büszkélkedni Magyarkanizsán. Ami pedig a birkózóakadémiát illeti, ott mindenféleképp ezek most a kezdeti próbálkozó lépések, mindennek kell egy kicsi időt hagyni, hogy bejáródjon. Úgy látom, mind hangulatban, mind akaratban a versenyzőkön, a klubtagokon és egyáltalán azokon a fiatalokon, akik bent vannak a kollégiumban, és minden nap edzenek, hogy hatalmas lendületet, hatalmas erőt ad nekik, hogy egy teljesen új, felszerelt intézményben tudják végezni ezt a sporttevékenységet.”

Potisje Birkózóklub
birkózás
birkózó
Vajdasági Birkózóakadémia
birkózóakadémia
Fejsztámer Róbert
Magyarkanizsa

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.