Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Potisje birkózói szép eredményeket értek el nemzetközi versenyeken

2021.09.28
14:03
2021.09.28
15:53
Forrás
Pannon RTV
Szép eredményekkel tértek haza több nemzetközi versenyről is a magyarkanizsai Potisje Birkózóklub tagjai.
Pannon RTV

A Belgrádban megrendezett ISF World School Games elnevezésű megmérettetésen a lányok közül Habi Orsolya ezüstéremmel, Újhelyi Evelin pedig bronzéremmel gazdagodott.

Pannon RTV

Ugyanezen a versenyen a fiúk közül Újhelyi Balázs és Lengyel Kevin is a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Emellett a Görögországban megszervezett Strandbirkózó Európa-bajnokságon Fábián Orsolya második helyezést ért el. A fiatalokat ma Fejsztámer Róbert, magyarkanizsai polgármester fogadta.

Pannon RTV

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Nagyon büszke vagyok rá, hogy mind férfi, mind női kategóriában ennyire szép európai- és világversenyeken elért eredményekkel tudunk itt büszkélkedni Magyarkanizsán. Ami pedig a birkózóakadémiát illeti, ott mindenféleképp ezek most a kezdeti próbálkozó lépések, mindennek kell egy kicsi időt hagyni, hogy bejáródjon. Úgy látom, mind hangulatban, mind akaratban a versenyzőkön, a klubtagokon és egyáltalán azokon a fiatalokon, akik bent vannak a kollégiumban, és minden nap edzenek, hogy hatalmas lendületet, hatalmas erőt ad nekik, hogy egy teljesen új, felszerelt intézményben tudják végezni ezt a sporttevékenységet.”

Potisje Birkózóklub
birkózás
birkózó
Vajdasági Birkózóakadémia
birkózóakadémia
Fejsztámer Róbert
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.