Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

A Potisje birkózói szeptembertől kezdhetik meg az edzéseket az akadémián

2021.07.22
14:16
2021.09.28
13:10
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Birkózóakadémia szolgál majd otthonául a helyi Potisje Birkózóklubnak. A sportegyesület tagjai örülnek a lehetőségnek, hiszen minden adott lesz, hogy korszerű körülmények között készüljenek a hazai és a nemzetközi megmérettetésekre.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A magyarkanizsai birkózó klub tagjai sok új lehetőséget látnak az akadémiában, hiszen egyrészről modern körülmények között edzhetnek, másrészről pedig együtt készülhetnek hazai és külföldi neves birkózókkal.

Rekecki Botond, birkózó, Potisje Birkózó Klub, Magyarkanizsa: „Rengeteg lehetőséget látok benne, mind a kisebb birkózóknak, a fiataloknak, mind az idősebbeknek, mivel sokkal több edző lesz, aki bír segíteni a pályafutásunkat elindítani, illetve rengeteg súly és gépek találhatóak majd itt, és ezeken bírunk erősödni, ez mindenben segít bennünket.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Az akadémiai edzéseknek köszönhetően népesebb utánpótlásban bíznak a vezetők.

Újhelyi Sándor, edző, Potisje Birkózó Klub, Magyarkanizsa: „Remélem, hogy több gyerek lesz, több kezdő, több jelentkező. Nagyobb lesz a tömegesítés, tehát több versenyző lesz. A másik, hogy itt meglesz minden feltétel ahhoz, hogy minőséges munkát lehessen csinálni, tehát a szőnyegek le lesznek állandóan rakva, lehet délelőtt és délután is edzeni. Minden súlyzó, szauna, tehát minden, ami kell egy jó edzéshez, az meg lesz adva egy helyt.”

A klub jelenleg közel 50 tagot számlál.
 

Magyarkanizsa
Vajdasági Birkózóakadémia
Potisje Birkózóklub

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:49, Frissítve: 21:06

Đoković döntős Tel-Avivban

Novak Đoković bejutott a tel-avivi keménypályás férfi tenisztorna döntőjébe, miután 6:1, 7:6-ra legyőzte az orosz Roman Szafjullint.
19:18

Nemzeti Vágta - Lesz kiért szorítanunk holnap is!

Ünnepélyes megnyitóval, hagyományőrző lovas díszegységek felvonulásával, a Magyar Hősök Emlékkövének megkoszorúzásával és a versenyben részt vevő 60 magyarországi és határon túli település lovasainak felvonulásával megkezdődött a 15. Nemzeti Vágta.
18:52

181 éves a Szabadkai Közkórház

Az 1841. október elsején 20 ággyal kialakított első szabadkai kórház az évek során jelentős regionális egészségügyi intézménnyé nőtte ki magát, amelyben jelenleg 670 fekvőbeteg ellátására van lehetőség.
16:19, Frissítve: 16:44

Ez erős volt! - Chili Fesztet tartottak Kisradanovácon

Ismét megszervezték a Chili Fesztet Kisradanovácon. A kirakodóvásár mellett erősevő versenyt is tartottak. A legbátrabbaknak a különféle erős paprikával megspékelt csilis babot kellett befalniuk, minél rövidebb idő alatt.
15:45, Frissítve: 16:23

Minden a kukoricáról szólt Bajmokon

Gyermekrajz-kiállítással és fogalmazás-versennyel kezdődött pénteken a bajmoki Kukoricafesztivál. A munkákat a Dózsa György Magyar Művelődési Egyesületben állították ki, a legjobbakat pedig érdekes díjakkal jutalmazták.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.