Ugrás a tartalomra

A Potisje birkózói szeptembertől kezdhetik meg az edzéseket az akadémián

2021.07.22
14:16
2021.09.28
13:10
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Birkózóakadémia szolgál majd otthonául a helyi Potisje Birkózóklubnak. A sportegyesület tagjai örülnek a lehetőségnek, hiszen minden adott lesz, hogy korszerű körülmények között készüljenek a hazai és a nemzetközi megmérettetésekre.

A magyarkanizsai birkózó klub tagjai sok új lehetőséget látnak az akadémiában, hiszen egyrészről modern körülmények között edzhetnek, másrészről pedig együtt készülhetnek hazai és külföldi neves birkózókkal.

Rekecki Botond, birkózó, Potisje Birkózó Klub, Magyarkanizsa: „Rengeteg lehetőséget látok benne, mind a kisebb birkózóknak, a fiataloknak, mind az idősebbeknek, mivel sokkal több edző lesz, aki bír segíteni a pályafutásunkat elindítani, illetve rengeteg súly és gépek találhatóak majd itt, és ezeken bírunk erősödni, ez mindenben segít bennünket.”

Az akadémiai edzéseknek köszönhetően népesebb utánpótlásban bíznak a vezetők.

Újhelyi Sándor, edző, Potisje Birkózó Klub, Magyarkanizsa: „Remélem, hogy több gyerek lesz, több kezdő, több jelentkező. Nagyobb lesz a tömegesítés, tehát több versenyző lesz. A másik, hogy itt meglesz minden feltétel ahhoz, hogy minőséges munkát lehessen csinálni, tehát a szőnyegek le lesznek állandóan rakva, lehet délelőtt és délután is edzeni. Minden súlyzó, szauna, tehát minden, ami kell egy jó edzéshez, az meg lesz adva egy helyt.”

A klub jelenleg közel 50 tagot számlál.
 

Magyarkanizsa
Vajdasági Birkózóakadémia
Potisje Birkózóklub

Most

12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.