Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

A Potisje birkózói szeptembertől kezdhetik meg az edzéseket az akadémián

2021.07.22
14:16
2021.09.28
13:10
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Birkózóakadémia szolgál majd otthonául a helyi Potisje Birkózóklubnak. A sportegyesület tagjai örülnek a lehetőségnek, hiszen minden adott lesz, hogy korszerű körülmények között készüljenek a hazai és a nemzetközi megmérettetésekre.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A magyarkanizsai birkózó klub tagjai sok új lehetőséget látnak az akadémiában, hiszen egyrészről modern körülmények között edzhetnek, másrészről pedig együtt készülhetnek hazai és külföldi neves birkózókkal.

Rekecki Botond, birkózó, Potisje Birkózó Klub, Magyarkanizsa: „Rengeteg lehetőséget látok benne, mind a kisebb birkózóknak, a fiataloknak, mind az idősebbeknek, mivel sokkal több edző lesz, aki bír segíteni a pályafutásunkat elindítani, illetve rengeteg súly és gépek találhatóak majd itt, és ezeken bírunk erősödni, ez mindenben segít bennünket.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Az akadémiai edzéseknek köszönhetően népesebb utánpótlásban bíznak a vezetők.

Újhelyi Sándor, edző, Potisje Birkózó Klub, Magyarkanizsa: „Remélem, hogy több gyerek lesz, több kezdő, több jelentkező. Nagyobb lesz a tömegesítés, tehát több versenyző lesz. A másik, hogy itt meglesz minden feltétel ahhoz, hogy minőséges munkát lehessen csinálni, tehát a szőnyegek le lesznek állandóan rakva, lehet délelőtt és délután is edzeni. Minden súlyzó, szauna, tehát minden, ami kell egy jó edzéshez, az meg lesz adva egy helyt.”

A klub jelenleg közel 50 tagot számlál.
 

Magyarkanizsa
Vajdasági Birkózóakadémia
Potisje Birkózóklub

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.