Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

Putyin örömmel fogad minden vendéget Moszkvában

2018-06-13
13:39
Forrás
nso.hu
A labdarúgó-világbajnokságon Donald Trump amerikai elnök is szívesen látott vendég, más államok vezetőihez hasonlóan - jelentette ki a Kreml szóvivője.

Szerinte Vlagyimir Putyin elnök örömmel fogad minden vendéget Moszkvában, ami természetesen a legmagasabb szintű egyesült államokbeli vendégekre is vonatkozik. A szóvivő felsorolása szerint a világbajnokságon jelen lesz majd az azeri, az örmény, a fehérorosz, a bolíviai, a kazah, a kirgiz, a moldovai, a panamai, a paraguayi, a tádzsik, az üzbég, az abház és a dél-oszét elnök, a libanoni kormányfő és a szaúdi koronaherceg. Mint mondta, a vendégek köre a későbbiekben bővülni fog, több állami vezető nemzete válogatottjának mérkőzésére érkezik majd Oroszországba.

Vlagyimir Putyin
labdarúgás
Világbajnokság

Most

11:26, Frissítve: 11:33

Idén elmaradhat az ősz

Az előrejelzés szerint az egész augusztust és a teljes kontinenst jellemző hőség ősz végéig kitart. Legalábbis ezt jósolta az accuweather.com.

Népszerű

Xherdan Shaqiri

A FIFA eljárást indított Shaqiri és Xhaka ellen

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség eljárást indított a két albán származású svájci játékos ellen, mert kezükkel kétfejű sast formázva ünnepelték a gólokat a Szerbia ellen játszott meccsen.
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.