Ugrás a tartalomra

Radnički-TSC meccs szombaton - győzelmi kényszer mindkét oldalon

2021.12.09
15:21
2021.12.09
16:36
Forrás
Pannon RTV
A kragujevaci Radnički ellen játssza következő bajnoki mérkőzését a TSC labdarúgócsapata.

A topolyaiakat irányító Žarko Lazetić bízik benne, hogy sikerül majd megvalósítaniuk mindazt, amit az edzéseken gyakorolnak, és akkor összejöhet a pozitív eredmény. A mérkőzést szombaton 13 órától játsszák majd Kragujevacon, ahol mindkét csapat egyfajta győzelmi kényszerben lép majd pályára, hiszen a topolyaiak és a kragujevaciak sem tudtak nyerni az előző kilenc fordulóban.

Žarko Lazetić, a TSC vezetőedzője: „Mindketten ki szeretnénk jutni ebből a sorozatból. Náluk is edzőcsere történt, Zoran Milinković személyében egy tapasztalt szakember érkezett, akit én is nagyra becsülök. Két vendégszereplésen két pontot szereztek. Ennek alapján most nyerni szeretnének. Nekünk az a feladatunk, hogy jól felkészüljünk és hozzuk a kellő szintet. Szerintem tőlünk függnek majd a dolgok ezen a meccsen. Csak arra van szükség, hogy amit a fiúkkal gyakoroltunk, és amit az előző két meccsen mutattunk, azt áthozzuk erre a meccsre is, és akkor annak elégnek kell lennie a pozitív eredményhez.”

TSC
Radnički
Kragujevac
futball
labdarúgás

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.