Ugrás a tartalomra
Rafael Nadal
Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Rafael Nadal az első döntős Párizsban

2019-06-07
19:39
2019-06-08
01:10
Forrás
nso, rts, eredmenyek.com, atptour
A francia nyílt teniszbajnokságon a spanyol salakkirály 3:0-ra verte örök riválisát, a svájci Roger Federert. Novak Đoković és Dominic Thiem 1:1-es állásnál esőszünetre kényszerült.
Federer, Nadal

Fotó: Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

A másik elődöntő viszont már nem ment ilyen simán, az eső miatt előbb félbeszakították, majd szombatra halasztották. Novak Đoković és Dominic Thiem 1:1-es állásnál kényszerült esőszünetre.

Thiem, Djokovic

Fotó: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

A női döntőt is holnap játsszák, az ausztrál Ashleigh Barty és a cseh Markéta Vondroušová mérkőzik meg egymással a trófeáért.

A női párosok versenyében fináléba jutott a Babos Tímea - Kristina Mladenović duó a Roland Garroson. A magyar-francia kettős a belga Elise Mertens és a fehérorosz Arina Szabalenka alkotta kettőst győzte le két szettben.

Rafael Nadal
Párizs
Roland Garros
Roger Federer
tenisz

Most

19:02, Frissítve: 19:31

Sok a migráns a határ menti településeken

Szerbiában nincsenek karanténban a migránsok. Egyre többen torlódnak fel a szerb-magyar határszakaszon, elsősorban Észak-Bácskában. Egyre többször kerülnek egymással is összetűzésbe.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.