Ugrás a tartalomra
Pixabay/jorono

Rakitić visszatér a Sevillához

2020.09.01
18:32
2020.09.01
18:56
Forrás
nemzetisport.hu
A labdarúgóklub hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ivan Rakitić hat év után visszatér az FC Barcelonától. A horvát válogatott középpályás 2024-ig szóló szerződést írt alá.

A horvát focista 2011 januárjában szerződött Sevillába, és 2014 nyaráig a csapatot erősítette, ekkor igazolta át a Barcelona. A katalánok mezében hat idény alatt 310 tétmeccsen lépett pályára, ezeken összesen 36-36 gólt és gólpasszt jegyzett. A világbajnoki ezüstérmes horvát középpályás hat év alatt 13 trófeát, négy bajnoki cím és négy kupagyőzelem mellett kettő spanyol Szuperkupát, és egy-egy Bajnokok Ligáját, európai Szuperkupát és klubvilágbajnoki címet nyert a Barcelonával. A Barcelona közleménye szerint az andalúziai klub másfél millió eurót fizetett a katalánoknak a 32 éves labdarúgó játékjogáért.

Ivan Rakitić
Sevilla
Barcelona
horvát
katalán
andalúz

Most

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.