Ugrás a tartalomra
Pixabay/jorono

Rakitić visszatér a Sevillához

2020-09-01
18:32
2020-09-01
18:56
Forrás
nemzetisport.hu
A labdarúgóklub hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ivan Rakitić hat év után visszatér az FC Barcelonától. A horvát válogatott középpályás 2024-ig szóló szerződést írt alá.

A horvát focista 2011 januárjában szerződött Sevillába, és 2014 nyaráig a csapatot erősítette, ekkor igazolta át a Barcelona. A katalánok mezében hat idény alatt 310 tétmeccsen lépett pályára, ezeken összesen 36-36 gólt és gólpasszt jegyzett. A világbajnoki ezüstérmes horvát középpályás hat év alatt 13 trófeát, négy bajnoki cím és négy kupagyőzelem mellett kettő spanyol Szuperkupát, és egy-egy Bajnokok Ligáját, európai Szuperkupát és klubvilágbajnoki címet nyert a Barcelonával. A Barcelona közleménye szerint az andalúziai klub másfél millió eurót fizetett a katalánoknak a 32 éves labdarúgó játékjogáért.

Ivan Rakitić
Sevilla
Barcelona
horvát
katalán
andalúz

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.