Ugrás a tartalomra

Rangadóra készül a TSC

2021.05.04
13:09
2021.05.04
18:54
Forrás
Pannon RTV
A topolyai csapat holnap a Partizan vendégeként lép pályára a labdarúgó szuperliga 35. fordulójában.

Mladen Krstajić, a kék - fehérek vezetőedzője bízik a jó eredményben, annak ellenére, hogy legutóbbi két mérkőzésükön kikaptak. A belgrádi csapat remek formában várja az összecsapást, legutóbbi négy mérkőzésen nem találtak legyőzőre, bajnokságban 86 ponttal a második helyen állnak. A TSC jelenleg 49 ponttal a tabella hatodik helyén áll, mindössze három ponttal lemaradva az ötödik Radniktól. A mérkőzés 16 órakor kezdődik Belgrádban a Partizan stadionjában.

Mladen Krstajić, edző, TSC: „Őszintén örülök a holnapi Partizan elleni mérkőzésnek, több okból kifolyólag is. Hogy ne is említsem, de a helyzet egyszerűen olyan, hogy a két vereség miatt az emberek kicsit szkeptikusak a Partizan elleni mérkőzéssel kapcsolatban. Én, a két nem várt vereség ellenére azt várom, hogy a csapat jól reagál majd és hiszek a srácokban, akik valóban minőséget képviselnek és hiszek abban, hogy jó hangulatban egy jó mérkőzést játszanak. A Partizan egy jó csapat, nem kell szaporítani a szót. Mindent összevetve, ha összeadunk és kivonunk, okkal várhatom bizakodóan a holnapi meccset, hogy jó benyomást keltsünk a 90 perc alatt a Partizan stadionjában és természetesen a legjobbra számítok. ”

Partizan
TSC
labdarúgás

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.