Ugrás a tartalomra

Rangadóra készül a TSC

2021.05.04
13:09
2021.05.04
18:54
Forrás
Pannon RTV
A topolyai csapat holnap a Partizan vendégeként lép pályára a labdarúgó szuperliga 35. fordulójában.

Mladen Krstajić, a kék - fehérek vezetőedzője bízik a jó eredményben, annak ellenére, hogy legutóbbi két mérkőzésükön kikaptak. A belgrádi csapat remek formában várja az összecsapást, legutóbbi négy mérkőzésen nem találtak legyőzőre, bajnokságban 86 ponttal a második helyen állnak. A TSC jelenleg 49 ponttal a tabella hatodik helyén áll, mindössze három ponttal lemaradva az ötödik Radniktól. A mérkőzés 16 órakor kezdődik Belgrádban a Partizan stadionjában.

Mladen Krstajić, edző, TSC: „Őszintén örülök a holnapi Partizan elleni mérkőzésnek, több okból kifolyólag is. Hogy ne is említsem, de a helyzet egyszerűen olyan, hogy a két vereség miatt az emberek kicsit szkeptikusak a Partizan elleni mérkőzéssel kapcsolatban. Én, a két nem várt vereség ellenére azt várom, hogy a csapat jól reagál majd és hiszek a srácokban, akik valóban minőséget képviselnek és hiszek abban, hogy jó hangulatban egy jó mérkőzést játszanak. A Partizan egy jó csapat, nem kell szaporítani a szót. Mindent összevetve, ha összeadunk és kivonunk, okkal várhatom bizakodóan a holnapi meccset, hogy jó benyomást keltsünk a 90 perc alatt a Partizan stadionjában és természetesen a legjobbra számítok. ”

Partizan
TSC
labdarúgás

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.