Ugrás a tartalomra
Pixabay

Ranieri visszatér a Premier League-be

2018-11-14
15:45
Forrás
Nemzeti Sport
Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.

A szerb edző 2015-ben lett a Fulham menedzsere, irányításával a csapat feljutott a Premier League-be, ám a mostani szezont pocsékul kezdte, ugyanis a bajnokság tizenkét fordulója alatt csupán öt pontot gyűjtött a gárda. Claudio Ranieri a 2015–2016-os bajnoki címet nyert a Leicester Cityvel. A Fulham közleménye szerint Ranieri hosszú távú szerződést írt alá a csapattal.

labdarúgás
Premier League

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.