Ugrás a tartalomra
Pixabay

Ranieri visszatér a Premier League-be

2018-11-14
15:45
Forrás
Nemzeti Sport
Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.

A szerb edző 2015-ben lett a Fulham menedzsere, irányításával a csapat feljutott a Premier League-be, ám a mostani szezont pocsékul kezdte, ugyanis a bajnokság tizenkét fordulója alatt csupán öt pontot gyűjtött a gárda. Claudio Ranieri a 2015–2016-os bajnoki címet nyert a Leicester Cityvel. A Fulham közleménye szerint Ranieri hosszú távú szerződést írt alá a csapattal.

labdarúgás
Premier League

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.