Ugrás a tartalomra
Pixabay

Ranieri visszatér a Premier League-be

2018-11-14
15:45
Forrás
Nemzeti Sport
Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.

A szerb edző 2015-ben lett a Fulham menedzsere, irányításával a csapat feljutott a Premier League-be, ám a mostani szezont pocsékul kezdte, ugyanis a bajnokság tizenkét fordulója alatt csupán öt pontot gyűjtött a gárda. Claudio Ranieri a 2015–2016-os bajnoki címet nyert a Leicester Cityvel. A Fulham közleménye szerint Ranieri hosszú távú szerződést írt alá a csapattal.

labdarúgás
Premier League

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű