Ugrás a tartalomra

Rasovszky kvótát szerzett az olimpiára

2019.07.16
08:28
Forrás
MTI
A nyíltvízi világbajnokságon 10 kilométeres távon negyedik lett.

Rasovszky Kristóf negyedik lett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében kedden a Koreai Köztársaságban zajló világbajnokságon, és ezzel olimpiai kvótát szerzett.

Joszuban, a nyíltvízi úszás helyszínén 74 versenyző ugrott vízbe, a 22 éves Rasovszky mellett Székelyi Dániel magyar úszó is részt vett a versenyen. Ő a 27. helyen végzett.

Rasovszky a célba érkezést követően elmondta, hogy rendkívül kemény csata volt. Rasovszky 5 kilométeren a szakág történetének első magyar vb-aranyát nyerte a koreai vizes vb-n.

Rasovszky Kristóf
nyíltvízi világbajnokság
olimpiai kvóta

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.